Waarom ben ik Oppasjuf gestart?

Ik ben Janneke en woon in Utrecht. Na 10 jaar binnen alle groepen van het basisonderwijs gewerkt te hebben, werd het  tijd voor iets nieuws. Dit was het moment om mijn eigen invulling te gaan geven aan onderwijs. Tegenwoordig wordt er van ouders verwacht dat ze veel schoolwerk thuis doen met hun kinderen. Hier is vaak weinig tijd voor en ouders weten niet altijd hoe ze het precies aan moeten pakken.

Via Oppasjuf wil ik kinderen op een leerzame, efficiënte, effectieve en gezellige manier helpen bij het thuis maken en leren van het schoolwerk. Hierbij gebruik ik uiteraard mijn ideeën over het geven van goed onderwijs.

Janneke Buur

Janneke Buur

Eigenaresse Oppasjuf

“Bij het begeleiden van de kinderen, gebruik ik mijn ideeën over goed onderwijs op zowel cognitief als sociaal gebied.”